Dnevni horoskop

747
Ovan

Želja za dominacijom i zahtjevi koji se trenutno pred vas postavljaju zahtijevaju da o svemu dobro razmislite. Morate biti umjereniji i odmjereniji nego što je svojstveno vašoj prirodi. Ali šta da se radi? Samo ukoliko budete birali riječi i postupke, možete profitirati. U protivnom, problemi se umnožavaju.

Bik

U fazi ste razmišljanja o biznisu i parama. Iako teže dolazite do cilja, biće sve onako kako ste zamislili. Imate podršku planeta. Dejstvujte munjevito kako biste ostvarili maksimum. Izvjesna situacija zahtijeva štednju, pa morate da smanjite svoje potrošačke apetite. Mogući su problemi vezani za ishranu i lijekove.

Blizanci

U potrazi za raznolikošću možete pretjerati. Ukoliko budete razmišljali o putovanjima i poslovima koji zahtijevaju istrajnost, bićete zadovoljni, ali ako se okrenete rješavanju stvari za koje niste nadležni, a koje se tiču ukućana i prijatelja, samo ćete se nervirati. Okrenite se sebi i sopstvenim zadovoljstvima.

Rak

Radoznali ste i nestašni. Izuzetno vam prija obavljanje više poslova istovremeno, ali i kilometarski telefonski razgovori. Sa Blizancem ostvarujete uspješnu saradnju na svim poljima, pod uslovom da ste spremni da saslušate njegove žalopojke. Želja za samoćom zasad je konstruktivna. Punite baterije.

Lav

Pred vama je neumoran stvaralački rad. Sebi ste, a da toga niste ni svjesni, zadali više nego što možete da odradite, pa otuda potiče nervna razdražljivost. Ukoliko se kolebate između Vodolije i Škorpije, odlučite se za Bika. On je trenutno osoba koja može najmanje da vas optereti ličnim problemima kroz priču.

Djevica

Strpljivo privodite kraju jedan po jedan posao. Prija vam samoća, tako da nećete dozvoliti okolini da samo pravi promaju. Razmišljate o putovanju i nekim stvarima koje su ostale nedorečene, a tiču se izvjesnog događaja. Pošto su mogući zdravstveni problemi vezani za jetru, budite umjereni u ishrani.

Vaga

Nezadovoljni ste. Nedostaju vam čvrstina i upornost da se izborite za ono do čega vam je stalo. Najlakše je kukati i biti nezadovoljan. Zar niste razmišljali o tome da treba maksimalno da se angažujete. Šanse da dođete do onog do čega vam je stalo veće su nego što mislite. Morate više da radite, a manje da pričate.

Škorpija

Svjesni ste da ste uletjeli u emotivnu zabludu ili da ste o nekim ljudima gajili pogrešne predstave. Razočaranje je samo plod vaše neopreznosti. Ali, šta da se radi? Okrenite se rješavanju važnog zdravstvenog pitanja, jer je narednih dana ono na prvom mjestu. Sve ostalo može da sačeka.

Strijelac

Izuzetno aktivan i zanimljiv dan. Poželjno je ostaviti malo vremena i za odmor, jer će biti dosta i fizičkog i psihičkog iznurivanja. Posjedujete odličnu moć regeneracije, mada ste na momente i sputani. Strpite se kad je novac u pitanju. Očekujte ga uskoro. Danas bi trebalo ipak akcenat staviti na emotivnu stranu.

Jarac

Ko se očara, taj se i razočara. Moguć je neprijatan događaj vezan za osobu koju ste smatrali prijateljem. Partner takođe čini sve da vam zagorča život. Samo ukoliko se oslonite na vlastite potencijale, možete biti zadovoljni. Sve što dolazi od drugih do te mjere je sumnjivo da zahtijeva detaljno preispitivanje i pretres.

Vodolija

Uživajte dok možete. Sreća vas prati na svakom koraku, imali vi za nju konkretnog opravdanja ili ne. Sa Lavovima nastojite da se usaglasite, ali teško. Stoga se okrećete Strijelcima. U njihovom društvu provodite zanimljive trenutke. Možda bi trebalo češće sebi da priuštite to zadovoljstvo? Podignite raspoloženje.

Ribe

Ozbiljan i istrajan rad može vas učiniti srećnim. Ukoliko planirate posjetu ljekaru ili susret sa ustanovama zatvorenog tipa, pravi je momenat. U ostalom segmentima života moguća su razočaranja, nastala kao posljedica preosjetljivosti i idealizacije. Ljubav je u drugom planu, a dominantna komunikacija u prvom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!