Dnevni horoskop

792
Ovan

Potrudite se da saslušate šta vam drugi ljudi govore. Možda uočite da neko pokušava da vam saopšti sjajnu ideju, ali vi ne reagujete. Ako dozvolite mogućnost da još neko može da smisli nešto korisno, dobićete šansu da znatno profitirate.

Bik

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svjetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspjeh je izvestan.

Blizanci

Na razne načine se bavite pravnim i papirološkim poslovima. Vaše organizatorske sposobnosti dolaze do izražaja jer su to vode u kojima vi savršeno plivate. Ovakva dinamika će vam na kratko skrenuti misli s ljubavnih problema.

Rak

Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspješniji nego ranije jer predstoje zanimljive ponude. Izvjestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim jer slijedi i trošak.

Lav

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o bijegu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

Djevica

Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze.

Vaga

Dan je obilježen napetim tranzitima koji nagovještavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbjegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

Škorpija

Pokušavate da riješite probleme koji uopšte nisu rješivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vrijeme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razumije vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan.

Strijelac

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vrijeme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odgodite sve što niste u obavezi danas da završite.

Jarac

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu prijeti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vrijeme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

Vodolija

Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da riješite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali.

Ribe

Očekuju vas dobre vijesti o znatnom novčanom prihodu, ali vam onda slijede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!