Dnevni horoskop

687
Ovan

Trenutni položaj zvijezda donosi vam lijepe i intenzivne emocije u ljubavni život. Ako ste u vezi, vjerovatno ćete osjećati neke promjene na bolje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da vam se ostvari jedan dugo očekivani san. Hemija između vas i neke posebne osobe, bila ona vas partner ili ne, biće izražena.

Bik

Ako imate viziju o tome kako biste voljeli da izgleda vaš ljubavni život, vrijeme je da to krenete da ostvarujete. Zvijezde vas ohrabruju u tome. Ako trenutno niste sa osobom koju želite, polako istražite sve mogućnosti pomoću kojih biste mogli da je pridobijete. Zadržite svoj pozitivan duh i dobro raspoloženje.

Blizanci

Palentarni aspekat je danas takav da vas ohrabruje da krenete iz početka. Iako vas ove riječi plaše i još uvijek za to nemate hrabrosti, vjerujte da će sve što započnete da se završi pozitivno. Ako u dubini duše vi zaista znate šta želite, budite hrabri i uporni. To je način da ostvarite svoje snove bilo da su mali ili veliki.

Rak

Ako danas sretnete osobu koja vam se dopada, budite sigurni da su zvijezde odgovorne za to. Ako ste zapostavili svog partnera, danas više nećete moći da se izvlačite na izgovore i moglo bi doći do rasprave. Nemojte tvrditi da ste u pravu ukoliko niste. Budite fer, nasmijte se i prihvatite krivicu, budite fer.

Lav

Samo ako se budete trudili postići ćete ono što želite. Vi znate sta treba da ispunite da biste ostvarili svoj cilj, ali u vama nema dovoljno volje. A ima li dovoljno ljubavi? Ako ima, dajte sve od sebe da je sačuvate. U suprotnom, okrenite se na drugu stranu i pronađite drugi predmet interesovanja i djelovanja.

Djevica

Današnji događaji će uticati da se vaš ljubavni život u potpunosti preokrene. Trenutni položaj planeta je takav da postoji mogućnost da doživite iznenadnu aferu koja će načisto izmijeniti vaš trenutni ljubavni život. Dobro razmislite šta gubite, a šta dobijate. Uprokos strastima i emocijama, budite jako prizemni.

Vaga

Planete vam danas daju energiju kojom biste mogli da ostvarite svoj cilj. Ako ste čekali povoljan dan za to, on je ispred vas. Imajte samopouzdanja i ne plašite se ničega. Sigurno je da vam nije prijatno, jer je staro i poznato uvijek lakše od novog i nepoznatog, ali kada napravite prvi korak osjetićete se bolje.

Škorpija

Vi ste uglavnom pristalica suptilnog prilaska i teško prihvatate glasne i razmetljive ljude. Neko vama blizak bi danas mogao biti veoma zahtjevan i naporan, pa ćete doći u situaciju da ga izbjegavate. To nije dobro rješenje. Bolje ustanite i otvoreno recite šta vam to smeta. Moguća je nervoza veće vrste.

Strijelac

Kretanje planeta vam daje energiju i snagu da ostvarite sve svoje želje, snove i ciljeve. Vaš ljubavni život poslije ovog dana, mogao bi da nikada više ne bude isti. Prepreke koje su vam djelovale nesavladivo, danas bi napokon mogle da dobiju način da se riješe. Šta god da je u pitanju, nemojte osjećati svoju grižu savjesti.

Jarac

Danas ćete biti nezaustavljivi. Pozicija planeta vam daje jaku silu i moć u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Neka osoba, iz razloga koji samo vi znate, uspijeva da upravlja vama. Vjerovatno su u pitanju vaše jake emociju, jer bez obzira na snažnu ličnost, ni vi niste od kamena. Budite otvoreniji sa emocijama.

Vodolija

Danas je položaj nebeskih tijela takav, da ćete poželjeti da napravite promjene u trenutnoj vezi. Pitaćete se kako ste uopšte do sada trpili sve. Ali nemojte pretjerivati. Danas ste samo posebno osjetljivi i sve vam smeta. Nemojte donositi nikakve nagle odluke. Vaš partner je isti kao inače. Problem je u vama.

Ribe

Iako se uporno trudite da kontolišete svoja osjećanja i to iz razloga koji su samo vama poznati, zvijezde će uticati da one budu toliko snažne, da će to biti gotovo nemoguće. Kada budete sreli tu osobu, bićete preplavljani emocijama i svi oko vas će vidjeti da ste se zaljubljeni do ušiju. Ne plašite se svoje ranijvosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!