Dnevni horoskop

1147
Ovan

Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umijete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove. Partner često mijenja svoje odluke i na takav način podstiče vašu nervozu. Ne volite kada vam neko saopštava odluke jako naglo.

Bik

Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbježno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbjegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju. Nalazite se u “emotivnom raskoraku”, dilema koju pokušavate da riješite ne može doći brzo.

Blizanci

Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju, stoga ne uspijevate da završite planirane obaveze. Postoje poslovi koji se završavaju po hitnom postupku, sve drugo odložite za bolju priliku. Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima.

Rak

Trenutni položaj Mjeseca djeluje na vaše psihičko stanje, osjećate pojačanu emotivnu uznemirenost ili ličnu nesigurnost. Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija koje imate. Odložite naporne situacije koje vas previše iscrpljuju. U susretu sa voljenom osobom umijete da preuveličavate.

Lav

Ponekad nemate dovoljno strpljenja da odgovarate na različita pitanja ili da ispunjavate brojne zahtjeve. Lakše se snalazite u situacijama kada su vam otvorene različite mogućnosti na širi izbor i slobodno djelovanje. U susretu sa voljenom osobom ne odstupate od svojih zacrtanih ciljeva koji su specifični.

Djevica

U vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite sa prosječnim rezultatima. Privlače vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da vam velike ambicije pomute razum. Partner ponekad ne razumije sve vaše nove ideje.

Vaga

Neko iznenada kritikuje vaš način rada. Dobro razmislite o svemu, nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare. Poslovni propust nije toliko značajan, da biste previše brinuli o posljedicama. Uporno pokušavate da promijenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na jasno negodovanje.

Škorpija

Važno je da napravite dobru poslovno-finansijsku procjenu i da plasirate svoje ideje na pravom mjestu. Nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacija. Iskreno razgovarajte sa voljenom osobom, prije nego što se opredijelite za novo rješenje. Zajednički dogovor, sve može da riješi.

Strijelac

Posrećilo vam se da ostvarite veći uspjeh mimo nečijih očekivanja. Zadržite svoju pažnju na započetim poslovima i izbjegavajte takmičarsku atmosferu. Nečije ponašanje može da vam poremeti tok misli i buduće planove. Nema razloga da forsirate situacije koje iritiraju voljenu osobu, koja je komplikovana.

Jarac

Na vama je da sprovedete u djelo zajedničke ideje ili da obezbijedite bolje uslove za saradnju. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Djelujete raspoloženo i dobroćudno. Kod vas provejava romantično raspoloženje, koje donosi preokret.

Vodolija

Važno je da se pravilno razumijete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Svako treba da odradi svoj dio posla u planiranom roku i bez pretjeranog eksponiranja ličnih sposobnosti. Ponekad pretjerujete u svojim komentarima ili zahtjevima koje imate pred voljenom osobom.

Ribe

Neko vas dovodi u neugodnu situaciju, stoga izbjegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savjet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na pogrešnu odluku. U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje su „teške“.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!