Horoskop za 11. april: Blizanci romantični i strastveni

601
Ovan

Danas ćete se osjećati malo loše. Niste umorni, samo ste iscrpljeni od napora koji ste ulagali u posao u poslejdnje vrijeme. Ovo je znak stresa i indikator je da vam je stvarno potreban slobodan dan da se isključite iz svega. Zaboravite na posao koji ste planirali za danas. Opustite se, i makar se malo zabavite.

Bik

Danas je dan za kućne poslove. Zanemarili ste svoj dom u posljednje vrijeme i sada je pravi trenutak da nadoknadite to. Sredite malo stan-kuću, smanjite prenatrpanost i organizujte se. Ako ste ambiciozni, možete čak i da se oprobate malo u kuvanju. Zašto ste inače skupljali sve one recepte toliko dugo?

Blizanci

Osjećate se romantično i strastveno danas. Ako se pojavi neki razdor između vas i vaše voljene osobe, sada je pravi trenutak da to premostite. Zašto je ne izvedete na neku večeru u restoran? Možda je to upravo ono što vam je potrebno da bi ponovo razbuktali strasti. Vi je sigurno dovoljno imate za oboje.

Rak

Prilagođavate se promjenama oko vas koliko brzo možete. Možda ćete se činiti malo odsutnim ljudima oko vas, ali to je samo zato što vam je sva snaga usmjerena na prilagođavanje. Za sada ne brinite previše o tome da zadovoljite druge. Već imate previše toga na umu. Moraće da nauce da budu strpljivi i čekaju.

Lav

Intuicija i mašta su vam danas na vrhuncu. Nemojte se iznenaditi ako vas spopadne poriv da pišete ili slikate. Čak i ako nemate svu potrebnu opremu, bacite se na posao. Potsjetnik na brzinu napisan može se lako pretvoriti nešto veće kasnije. Ono što je bitno je da danas počnete. Moguća je velika nervoza.

Djevica

Dobrodošli nazad. Toliko ste bili zaokupljeni svojim egzistencijalnim pitanjima u posljednje vrijeme da ste zaboravili na sadašnjost i ono što se dešava tačno ispred vas. Sada ste prisebniji, možete da uživate u momentu, u svom svakodnevnom životu i u onim malim stvarima koje čine život ljepšim.

Vaga

Možda ste malo nesigurni i ne znate u šta da vjerujete trenutno. Vaš um je prepun pitanja i protivrječnosti. Pokušajte da prihvatite činjenicu da pronalaženje svrhe života može da potraje čitavu vječnost. Niko od vas ne očekuje da imate odgovore na sva pitanja, pa zasto bi i morali? Opustite se i uživajte, zabavite se.

Škorpija

Možete biti opsjednuti pronalaženjem prave svrhe u životu. Iako možda ne želite to da priznate, ove misli vam se motaju po glavi već duži period. Pokušajte da ne budete toliko opterećeni time. Prihvatanje i saznanje tako nečega može da potraje čitav vaš život i zahtjeva dosta pažljivog razmišljanja i posmatranja.

Strijelac

Možete se osjećati malo introspektivno danas, i odlučite da idete u korak sa ostalima pomahnitalim tempom. Vi ste pažljiva osoba sa velikim duhovnim vrijednostima. Razumljivo je da se ponekad osjećate obeshrabreno usljed svih situacija koje se dešavaju u društvu. Ne dopustite da vas to sputava i razočara.

Jarac

Ljudi očekuju dosta od vas, kako na poslu tako i kod kuće. Ovo je vrijeme kada treba da budete sebični i zadržite vrijeme koje imate za sebe. Ako pokušate da udovoljite željama drugih, žrtvovaćete svoje vrijeme i svoje želje. Da bi ste mogli istinski da uživate u vremenu tokom dana, morali bi da se više opustite.

Vodolija

Možda osjećate jaku potrebu da pobjegnete od svega, ali gdje biste otišli? Nemir koji osjećate može biti odgovor na sav pritisak koji trpite. Socijalni zahtjevi, radne obaveze i potrebe porodice mogu vas vući do tačke pucanja. Možete da isključite telefon danas, spustite roletne i uživajte u nekoj dobroj knjizi.

Ribe

Uživate u dobro organizovanom i urednom domu. U vašem umu, čistoća je ravna pobožnosti. Danas ćete se možda uplašiti kad vidite u čega se pretvorio vas dom. Došlo je vrijeme za čišćenje, pranje i ribanje. Uradite to sami, nemojte tražiti pomoć od drugih ukućana. Bićete prijatno iznenađeni reakcijom mnogih.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!