Dnevni horoskop

507
Ovan

Ovo neće biti običan dan za vas. Predstoji vam mnogo uzbuđenja, a malo sna. Ne dozvolite da vam vrijeme uzalud prolazi – od samog jutra krenite u akciju. Mnoge mogućnosti samo čekaju na vas. Neke stvari iz prošlosti treba da ostavite po strani i da se fokusirate na budućnost. Dobićete pomoć od nove osobe.

Bik

Danas je veoma bitno da budete racionalni i trezveni i to tokom cijelog dana. Ovog dana biste mogli da napravite neke temelje za budućnost. Iskoristite vrijeme na najbolji mogući način, razmišljajući o budućim uspjesima. Nekih stvari bi bilo poželjno da se odreknete. Ispočetka će vam ići teško, ali budite uporni.

Blizanci

Oslonite se na vašu izraženu intuiciju. Neke stvari u vašem okruženju ne treba da ignorišete. Ako ste do sada nastojali da se ne miješate u odnose izvjesnih bliskih ljudi u vašem okruženju, sada je vrijeme da to učinite. Prije nego što se u bilo šta opustite, još jednom razmotrite sve opcije. Ugodite sebi maksimalno.

Rak

Veoma je bitno da danas pokažete poštovanje prema vašim pretpostavljenima. Mnogo toga možete da naučite ako budete pažljiv slušalac. Brzopletost i nepromišljenost može da vas dovede u neprilike. Ne srljajte u neke situacije zbog kojih bi kasnije mogli da zažalite. Provjerite sve činjenice koje postoje.

Lav

Uradite nešto što u vama budi strast i dobro raspoloženje. Ne budite obeshrabreni ako za to nemate podršku od onih od kojih je očekujete. Motivaciju ćete najlakše pronaći u malim stvarima. Emotivni razgovor sa partnerom bi mogao da vam natjera suze na oči. Vjerovatno ćete saznati neku novu vijest.

Djevica

Srećne okolnosti u kojima će se naći član porodice ženskog pola, učiniće vas veoma ponosnim. Nađite vremena da izrazite vaše mišljenje i pohvale. Vaši lični projekti, pogotovo oni koji uključuju druge ljude, bi danas mogli da naiđu na izvjesne prepreke. Najbitnije je da ne očajavate i zadržite kontrolu što više.

Vaga

Spremni ste da saslušate tuđe mišljenje, i ne samo danas, vi ste generalno osoba koja voli da širi vidike. Energija planeta vaš podstiče da učestvujete u zanimljivim razgovorima u kojima rađe učestvujete kao slušalac, a ne kao aktivni sagovornik. Ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite u planiranju vikenda.

Škorpija

Razgovori i putovanja su vam danas u prvom planu. Najvjerovatnije ćete dobiti poziv za stručno usavršavanje vezano za posao kojim se trenutno bavite. Što se emotivnog života tiče, shvatićete da sa voljenom osobom imate mnogo toga zajedničkog. Hemija između vas je evidentna i pojačava se.

Strijelac

Razmišljate o porodici i obećanjima koje ste im dali. Danas je krajnje vrijeme da ih ispunite. Ne dozvolite da vas iznenadne obaveze u tome ometu. Data riječ je data riječ, u protivnom, rizikujete da se neko razočara u vas. Potrudite se da saslušate sta jedan prijatelj ima da vam kaže, radi se o važnoj temi.

Jarac

Danas ćete biti prilično strastveni. Na vašu žalost, potrebno je jos mnogo toga da uradite da aktuelnu romansu dovedete na željeni nivo. Danas vas takođe očekuje i mnogo posla vezanog za papirologiju. Nećete u tome naročito uživati, ali ćete biti zadovoljni činjenicom što ćete mnogo toga postići u danu.

Vodolija

Iako sebe smatrate racionalnom osobom, vaša intuicija danas dolazi do punog izražaja. Nemojte da je ignorišete. Dajte sebi jedan dan da povjerujete da imate sposobnost da predosjetite budućnost. Nema ništa loše u tome, čak biste mogli i da se zainteresujete za okultno, astlologiju i tumačenje snova, zašto da ne?

Ribe

Smatrate sebe za prilično racionalnu osobu. Jedan slučajan susret bi mogao da vam “pomuti pamet” i da zaboravite na stvarnost. Danas zaista poštoji šansa da se konačno zaljubite! Ne odbijajte poziv za zabavu, odmor vam je preko potreban, a sva je prilika da ćete tamo upoznati tu pravu osobu koja uskoro stiže.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!