Dnevni horoskop

753
Ovan

Stižu vam pohvale za neka pređašnja zalaganja. Vaša pažnja je ipak usmjerena na jedan projekat koji se komplikuje. Potrebna vam je pomoć prijatelja. Nemojte se povlačiti i odlagati neke odluke. Na poslu ili nekom javnom mjestu neko želi da flertuje sa vama. Prihvatite flert, naročito ako vam je osoba simpatična.

Bik

Budite obazriviji u finansijskim transakcijama i ne zadužujte se još uvijek. Okupirao vas je problem nekoga iz kruga porodice ili partnera. Na vama je samo da budete prisutni jer će se situacija riješiti bez vašeg uplitanja. Emotivna veza će vam biti dosta dobra, a razumijevanje sa partnerom će se znatno poboljšati.

Blizanci

Ne odlažite rješavanje nekih pitanja koja se otežu od početka mjeseca. Brzopleti ste u obećanjima koja dajete drugima. Savjet je da prvo popričate sa nekim ko vas dobro poznaje prije nego što se obavežete na nešto. Emotivna veza može da bude dosta loša, jer se stvari unutar nje neće kretati idealnom trasom.

Rak

Danas imate jako dobru saradnju sa osobama suprotnog pola. Kreativnost je na zavidnom nivou, ali vi suviše mislite o događajima koje ste ostavili iza sebe. Kontakti su se pokrenuli, a na vama je kako ćete to iskoristiti. Prihvatite savjet ženske osobe koja vam je draga. Partner može prirediti neprijatno iznenađenje.

Lav

Uživate u kontaktima sa ljudima koji su svestrani. Različitost vas danas pokreće na razmišljanje. Današnje obaveze su vam haotične. Više brinete za druge nego za sebe. Povoljan vam je dan i za kontakte sa državnim institucijama. Upornost se može isplatiti u emotivnim odnosima i nastajanju istih odnosa.

Djevica

Vi važite za znak koji dobro funkcioniše pod pritiskom, ali ulazite u fazu kada želite da skinete neke okove. Ne budite brzopleti. Dobro razmislite kako i kome ćete nešto izgovoriti. Povoljan vam je dan za planiranje puta, naročito ako ste ga već odložili. Partner će vam zamjerati odsutnost i dosta drugih sitnica.

Vaga

Napokon se osjećate da ste na svom terenu. Vaša energija naglo raste. To ćete prvenstveno primijetiti po pristupu koji imaju drugi u odnosu prema vama. Postajete na neki način bitni i poslovno i emotivno. Na vama je šta ćete poželjeti i u kom pravcu ćete se usmjeriti. Sa partnerom možete provesti prijatan dan.

Škorpija

Razmišljate o mogućim promjenama i to pojačava vašu nervozu. Potrebno je ipak da prvo dovedete u red stvari koje ste počeli. Širite krug saradnika, naročito iz drugih mjesta i inostranstva. Usporite i skupljajte informacije. Na pomolu interesantan flert. Nemojte da bilo šta prepuštate slučaju, preuzmite inicijativu.

Strijelac

Želite da sve bude dobro, ali danas možete da budete naivni. Ne dozvolite da vas drugi nagovaraju na nešto, jer će vas na kraju samo boljeti glava. Mnogi preuveličavaju problem iz prošlosti. Slijedi interesantno poznanstvo. Ukoliko ste u vezi, partner može imati neke konstruktivne prijedloge koje trebate saslušati.

Jarac

Ukazaće vam se prilika da materijalizujete neke ideje. Naročito su vam povoljno prikazani posrednički odnosi. Dozvolite da vas jure, a vi budite u ulozi onoga ko treba da bira, kako poslovno, tako i emotivno. Nemojte se povlačiti. Unutar emotivne veze može zavladati haotično stanje, pa čak doći i do malih svađa.

Vodolija

Polako počinjete da sklapate mozaik u dešavanjima od početka mjeseca. Slijede neke nove ideje, a naići ćete i na adekvatnu podršku osobe suprotnog pola. Dan će biti ispunjen radnim obavezama, onako kako ste to već i navikli. Emotivni partner neće podržati neke vaše ideje, što će vas strašno razočarati.

Ribe

U želji da započnete nešto novo mogu vas ometati pretpostavljeni. Potrebna je koncentracija. Obratite pažnju na pisane forme, ugovore, kao i na komunikaciju sa mlađim osobama. Bavite se bitnim stvarima tako da nema mjesta greškama. Slobodni će moći da upoznaju nekog novog, dok u vezama vlada haos.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!