Dnevni horoskop za 24. mart

1192

OVAN

Ne samo da je situacija idealna da početak nekog novog posla već je idealna i za svaki vid naplate i javnog izlaganja vašeg rada. Ne želite da se dosađujete! Tražite od partnera da se mijenja zajedno sa vama i da kroz nove avanture idete zajedno! Danas se sasvim dobro osjećate.

BIK

Ne sviđaju vam se više stari projekti, smatrate da sve treba transformisati u nešto sasvim drugačije! Ljubav danas dobijate u sklopu svog doma i porodice. Na neke situacije možete reagovati pretjerano emotivno. Vrtoglavice i nizak pritisak.

BLIZANCI

Povoljan dan za sve one koji imaju u planu posao vezan za inostranstvo. Međutim, ako čekate neki važan papir danas ga nećete dobiti. Partner vam zamjera to što niste sasvim fokusirani na njega i vezu koju imate. Moguće je da se osjećate preopterećeno.Težak dan za asmatičare.

RAK

Ako ste očekivali neki priliv novca, bićete zadovoljni ishodom. Dan je generalno veoma povoljan za vas i uspjećete u svemu što naumite. Zaljubićete se danas protiv svake sile koju nalaže zdrav razum. Poželjećete sa tom osobom sve! Nemojte da se prejedate i uzimajte dovoljno tečnosti.

LAV

Tokom današnjeg dana se više vodite intuicijom nego razumom. Nemojte da rizikujete previše. Vaga ili Vodolija Vam mogu nešto zamjeriti. Privlači vas neka osoba koja je malo starija od vas… Želite da se upustite u avanturu i vjerovatno nećete odoljeti izazovu. Problemi sa srcem.

DJEVICA

Imate nove, originalne ideje koje želite da sprovedete u djelo. U potrazi ste za kvalitetnim saradnicima na koje se možete osloniti. Svi će biti iznenađeni vašim izborom koji ipak nije ni blizu “djevičanskog” savršenstva. Problemi sa koncentracijom.

VAGA

Stekli ste utisak da se oko vas dešavaju neke “mutne” radnje. Nemate povjerenja u ljude sa kojima sarađujete. Razmišljate o drastičnim promjenama i dan je povoljan za to!
Bliži se prekid veze… Intrigira vas Vodolija ali i na Ovna ste obratili pažnju. Mogući problemi sa peskom u mokraćnim kanalima.

ŠKORPIJA

Ako ste vi poslodavac, na današnji dan neki pouzdan radnik može otići iz Vaše firme. Za one koji su negdje zaposleni- haotična situacija na radnom mjestu. Plovite burnim vodama tajnih veza. Neke situacije koje vam se danas dešavaju djeluju filmski, nestvarno. Imate višak energije.

STRIJELAC

Danas ćete nekom učiniti uslugu. Solidan dan za sve one koji sarađuju sa ljepšim polom.
Izuzetno povoljan dan za ljubav! Osjećate se sigurno pored voljene osobe i poklonićete jedno drugom maksimum svoje pažnje. Osjetljiv je predio grudnog koša, otežano disanje.

JARAC

Moguć je neki manji novčani dobitak ili ćete zaključiti neki poslovni ugovor koji ne smatrate pretjerano važnim. Povoljan dan za sve one koji žele da vezu u kojoj su prenesu na “viši nivo”. Oni koji su slobodni danas neće biti raspoloženi za avanture. Mogući su bolovi u glavi.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana se mnogo toga može okrenuti u vašu korist! Ne vjerujete Škorpiji. Dugi razgovori sa partnerom i slobodno vrijeme koje provodite zajedno Vam ostavljaju utisak da niste samo ljubavnici već i prijatelji. Pazite se u saobraćaju.

RIBE

Današnji dan Vam može donijeti dosta dobrih stvari. Nov posao, novi dogovori i mogućnost da dođete do željene zarade. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom. Ako ste slobodni- zračite pozitivnom energijom i privlačite pažnju. Mogući bolovi u grlu.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!