Milojević se dogovorio s Olimpijakosom?

332
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević navodno se dogovorio sa grčkim Olimpijakosom da preuzme velikana iz Pireja na ljeto, prenosi grčki Novasport.

Milojević je navodno zbog ponude sa “Karaiskakisa” odbio ponudu Crvene zvezde da produži ugovor.

Novasport tvrdi da je Milojević dogovorio saradnju sa sportskim direktorom Olimpijakosa Darkom Kovačevićem, pa će na ljeto zamijeniti Oskara Garsiju koji će ove sezone vjerovatno izgubiti titulu.

Olimpijakos je trenutno treći u Supeligi sa 50 bodova, zaostaje dva za PAOK koji ima meč manje, te četiri za AEK, ali je prvenstvo suspendovano zbog incidenata na dva derbija u Solunu.

Milojević je izuzetno cijenjen u Grčkoj poslije sjajnih rezultata sa Panioniosom pretprošle sezone, pa je bio drugi u izboru najboljeg trenera 2017. godine.

Ljetos je preuzeo Zvezdu i uveo je u grupnu fazu Lige Evrope poslije deset godina, a onda i ostvario najveći uspjeh kluba u posljednjih 25 godina plasmanom u nokaut fazu takmičenja.

Zvezda je trenutno ubjedljivo prva u Superligi Srbije, ima 12 bodova više od Partizana dva kola prije kraja prvog dela sezone. Crveno-bijeli su u međuvremenu eliminisani iz Kupa.

(B92)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!