Dnevni horoskop

1183

Horoskop za 21. mart

Ovan
Niste baš najbolje volje danas. Potrudite se da budete prijatni prema kolegama i da izbjegnete eventualne nesuglasice. Moguć priliv novca.

Bik
Konačno možete da napravite manji predah od posla. Ne morate da se preforsirate, samo odradite ono što je prioritetno. Danas je dan za uživanje, uljepšavanje i šoping. Pokušajte da se posvetite tim aktivnostima posjle radnog vremena.

Blizanci
Voljena osoba Vas podržava u svemu. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Jako Vam je stalo da sve bude kako treba na poslu. Niko neće moći da se požali na Vaš rad.

Rak
Vi ste romantična i osjećajna osoba, ali ne treba se otvarati baš svima, neko može tu Vašu dobrotu da iskoristi, zato budite oprezni danas.
.
Lav
Posvećeni ste porodičnom životu. Potrudite se da danas sve aktivnosti svedete na minimum, jer ćete tako biti smireniji.
.
Djevica
Kontakti koje danas ostvarite mogu biti plodonosni za vaš posao. Bilo bi dobro da se više krećete. Makar šetajte više. Tako ćete poboljšati zdravstveno stanje.
,
Vaga
Aktivni ste danas više nego inače. Konačno imate volje da nešto promjenite, da se pokrenete. Recite osobi koja Vam crpi energiju da je ne želite u svom okruženju. Danas su moguće i rasprave sa bliskim osobama ili sa partnerom.
.
Škorpija
Danas je idealan dan za odmor. Provedite više vremena sa prijateljima. Ne zanimaju Vas ozbiljni razgovori. Dan bez brige o poslu i novcu Vam je neophodan.
.
Strijelac
Želite da se afirmišete u poslovnom smislu. Imate neke nove ideje pa Vam je potrebna potvrda za početak. Dobro se osjećate danas i imate utisak da Vam sve ide od ruke.
.
Jarac
Danas ste pozitivni, staloženi i znate tačno šta hoćete da ostvarite. Potrudite se da to predočite drugima. Odličan je dan za neki kraći put, pa iskoristite priliku ako Vam se pruži.
,
Vodolija
Niste dobro raspoloženi. Nezadovoljni ste poslovnom situacijom. Ne gajite prevelika očekivanja od drugih, sve što možete odradite sami. Tako ćete manje brinuti.
.
Ribe
Danas se sjajno osjećate i komunikativni ste. Pazite se u saobraćaju. Odličan je dan za saradnju sa ženskim osobama. Bolje je da na poslu budete sporiji, nego da ne odradite sve kako treba.
.
(Jovana Vilimonović, Mondo)
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!