Rukometaši Borca deklasirali Gračanicu

535

Rukometaši Borca deklasirali su Gračanicu sa 32:20 u posljednjoj provjeri uoči početka nove sezone. Banjalučani su u svemu nadigrali rivala, dominirali su svih 60 minuta i na kraju su dosta lako stigli do trijumfa.

Susret koji je večeras odigran u Sportskoj dvorani „Borik“ obilježili su golman Bojan Ljubišić sa 20 odbrana i Vladan Đurđević koji je postigao 10 golova. I ostali igrači ostavili su prilično dobar utisak što svakako može da raduje trenera šampiona BiH, Bojana Unčanina.

– Zadovoljan sam prikazanim i sigurno je da smo spremni za početak premijerligaške sezone. Ono u što sam ubijeđen, a to je, da će moji igrači u narednim utakmicama igrati još bolje. Prvu priliku za tako nešto imaćemo već naredne subote kada ćemo u „Boriku“ ugostiti Maglaj. Očekujemo da ćemo pobjedom početi novi takmičarski ciklus u kojem imamo velike ambicije – izjavio je Bojan Unčanin, kormilar Banjalučana.

Večerašnji duel sa Gračanicom, zbog povreda, propustila su čak šestorica igrača Borca: Srđan Mijatović, Marko Komnenović, Nemanja Bezbradica, Mihailo Stošljević, Marko Ćeranić i Dean Šešić.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!