Detalji užasa u Banjaluci: Muškarac preminuo od infarkta nakon što su ga izujedali razjareni psi

5227

Više pasa, čija je vlasnica S.B. iz Banjaluke, napalo je juče građane Banjaluke u Ulici Žarka Zgonjanina i nanijelo im teške povrede po cijelom tijelu. Jedan muškarac je nakon ovog strašnog napada preminuo!

– Nesrećnog čovjeka pas je ugrizao za grudi i vrat. Izgubio je dosta krvi i preminuo od infarkta u šok sobi Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci – saznaje “EuroBlic” iz dobro upućenog izvora.

Zbog teških posljedica napada razjarenih životinja u istragu će biti uključeno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a kako “EuroBlic” nezvanično saznaje psi koji inače nisu bili pelcovani, biće odstrijeljeni.

Prema nezvaničnim saznanjima “EuroBlica” vlasnica pasa je Slobodanka Bojanić, koju je policija privela zbog ovog nemilog događaja.

Izvor blizak istrazi izjavio je da se prema iskazu Bojanićeve incident dogodio u trenutku dok je ona prala boksove, a psi su bili u dvorištu.

– Bojanićeva tvrdi da su njeni psi čuli lavež drugog psa sa ulice, preskočili ogradu i napali djecu koja su bila na ulicu. Ona ih je uspjela obuzdati i vratiti u dvorište, a onda je, kako tvrdi vlasnica pred kapiju došao revoltirani komšija i zagalamio na nju, nakon čega su psi opet preskočili ogradu i nanijeli teške povrede Banjalučaninu – kaže naš izvor.

Napad pasa na građane je banjalučkoj policiji prijavljen sinoć oko 22 časa. Nakon napada razjarenih pasa na mjesto događaja, kako pričaju sagovornici “EuroBlica” sinoć je policijskih patrola i vozila Hitne pomoći.

(EuroBlic)

Šezdesetjednogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali M.R. preminuo je u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske nakon što su ga ugrizla dva psa rase “azijat” u naselju Pobrđe, rečeno je u ovoj ustanovi.

Banjalučanin je u UKC dovezen sinoć oko 22.00 časa sa teškim povredama i dok su mu ljekari hirurški zbrinjavali povrede on je preminuo od srčanog udara, što je naknadno utvrđeno.

U napadu pasa povrijeđena su lica čiji su inicijali S.R. /21/, M.R. /56/, Z.M. /57/ i M.M. /59/ iz Banjaluke.

Oni su ljekarski zbrinuti u Službi hitne pomoći, a potom u UKC-u Republike Srpske.

Psi su Banjalučane povrijedili sinoć u 21.25 časova u Ulici Žarka Zgonjanina, rečeno je ranije u Policijskoj upravi Banjaluka, javlja Srna.

Psi su se otrgli od vlasnika čiji su inicijali B.S. Psi su uz veliki napor savladani i stavljeni pod kontrolu. Protiv vlasnika slijede zakonom propisane mjere, rečeno je u Policijskoj upravi, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!