Rodrigez: Bajern je veliki kao Real, ako ne i veći

430

Kolumbijski reprezentativac Hames Rodrigez istakao je da je Bajern iz Minhena, jednako veliki, ako ne i veći, od madridskog Reala.

Novi vezista njemačkog šampiona stigao je na “Alijac arenu” na dvogodišnju pozajmicu iz Reala, s otkupnom klauzulom, pošto pod vođstvom Zinedina Zidana nije uspio da se izbori za značajniju ulogu u timu evropskog prvaka.

– Bajern je veliki klub, kao i Real, ako ne i veći. Oduvijek sam imao veliko poštovanje prema Bajernu. Kada sam razmišljao o dolasku u Minhen pogledao sam ekipu i pomislio, “ima mnogo zvijezda, kao u Realu, kvalitet je isti”.

Rodrigez je na “Bernabe” stigao ljeta 2014. godine, kada ga je, poslije odličnih igara na prvenstvu svijeta, angažovao Karlo Anćeloti. Italijanski strateg na klupi Bajerna je iskoristio loš status Kolumbijca u Madridu, da ga ponovo dovede u svoju ekipu.

– Prethodne dvije godine nismo radili zajedno, ali smo održavali kontakt. Imamo sjajan odnos, zabavno je igrati za Karla i drago mi je što smo ponovo zajedno – rekao je Hames Rodrigez, pišu Večernje novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!