Pomozimo samohranoj majci četvoro djece iz Laktaša

4780

Maja Radetić sa svojih četvoro djece živi u Laktašima u kući koju je naslijedila od oca koji je preminuo prije par mjeseci.  Ova samohrana majka djecu izdržava od 140 KM dječijeg dodatka i povrća koje uzgaja u svojoj bašti.

Maja ne prima alimentaciju, a nedavno je kupila svinju na rate, jer sumu od 150 KM nije mogla odmah da plati. Ona je odlučila da nastavi živjeti na selu, a najveća želja joj je da ima koze i kravu kako bi svojoj djeci mogla obezbijediti sir i mlijeko, da bi svakog mjeseca mogla biti sigurna da joj djeca neće biti gladna.

Ovoj petočlanoj porodici potrebni su prehrambeni proizvodi, sredstva za higijenu, ali i novac za kupovinu dvije koze i krave. Maja i njeni mališani se nadaju da će uz pomoć ljudi dobre volje za nekoliko nedjelja u njihovo domaćinstvo doći par koza ili krava koje će im osigurati egzistenciju.

Materijalne donacije u vidu prehrambenih proizvoda i sredstava za higijenu možete predati u prostorije fondacije “Humana Srpska” Banja Luka, a novčane donacije na žiro račun Fondacije “Humana Srpska”  u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za Radetiće. Donacije putem platnih kartica mozete uplatiti direktno na web sjtu fondacije ili putel PayPal-a.

Za više informacija obratite se direknto Fondaciji “Humana Srpska” na zvaničnoj web stranici www.humanasrpska.org, na E-mail: info@humanasrpska.org ili putem telefona na 066/444-727, navode u ovoj Fondaciji.

(Unoportal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!