Manekenke otkrivaju u čemu je tajna njihove nestvarno lijepe kože

1709

Zbog prirode svog posla, manekenke moraju da održavaju svoje lice čistim i lijepim. Kako to rade, otkrivaju u nastavku…

Kendal Džener

“Perem lice barem dva, tri puta na dan i pomalo sam time opsjednuta. I slušam svoje starije sestre koje mi kažu da nikad ne istiskujem sama bubuljice, da temeljno čistim kožu i redovno stavljam kremu za područje oko očiju”.

Viktorija Brito

“Mislim da je pranje lica ujutru i nanošenje hidratantne kreme najbolje što možete da učinite za svoju kožu, ali svaki dan radim i jednu vježbu za lice: prislonim palac uz sljepočnice, a srednji prst na vrh jagodica, malo podignem i tako držim deset minuta.

Ovo na neki čudan način čini da koža ostane podignuta. Takođe, volim i neke kućne trikove koje sam naučila od mame i bake. Recimo, kada imam podočnjake, prislonim na njih po krišku svježeg krompira i držim dvadesetak minuta. Ovo radim jednom nedjeljno, a nakon nekoliko puta upotrebe primjetićete kako podočnjaci nestaju!”

Šanina Šajk

“Svakog jutra čistim, toniram i hidriram svoje lice, a radim piling dva puta nedjeljno. Najviše pazim na hidrataciju kože, i ujutru i uveče, i uvijek menjam kozmetiku po sezonama. Tako ljeti biram laganiju.”

Foto: Getty

Erin Hederton

“Korišćenje previše kozmetičkih proizvoda može da iritira kožu. Ponekad, kad vidim da mi je koža preopterećena, samo je umijem toplom vodom. Takođe, jedem jako puno namirnica bogatih vitaminom A, kako bi moja koža ostala čista”.

 

Foto: Getty

Anja Rubik

“Obožavam da kombinujem razne proizvode, a pogotovo hidratantne maske koje nanosim nekoliko puta tokom nedjelje. Kad mi je koža izrazito suva, nanosim kokosovo ulje na lice i tijelo, a takođe imam i jednu kremu koju prave pčelari, a glavni sastojak je cvijetni prah.

Iako čudno miriše, sutradan je koža nevjerovatno lijepa! Nikad ne idem u krevet sa šminkom i mislim da je jako važno čistiti kožu, ali i da je mnogo važnije zdravo se hraniti”.

(Super žena)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!