Kastel Rock Fest: Bajaga otjerao kišu, “Let 3” nastupio s golim barbikama (VIDEO)

3421

Pjesmom „S druge starane jastuka“ Bajage i „Instruktora“ počela je druga noć 12. po redu „Kastel rok festa“, kojem ni loše vrijeme ne može ništa.

Iako je vrijeme nije obećavalo, a kiša je padala do samog početka koncerta, Banjalučani nisu odustali od dobrog rok zvuka, te su u velikom broju podržali i ovu festivalsku noć.

 Lokve poslije kiše na tvrđavi nikom nisu smetale, a neki su, poneseni atmosferom, ček i zaplesali u njima.

Sa Kastela su odjekivali veliki hitovi Bajage i „Instruktora“ poput „Kad hodaš“, „Džezeri“, „Moji su drugovi“…

Nakon što je Bajaga rasterao oblake i zagrijao publiku, nastupila je grupa „Let 3“ te svojim nastupom učinila drugu noć „Kastel rok festa“ nezaboravnom.

Riječki hard rok bend „Let 3“ Banjalučanima je priredio takvu svirku da je letjelo perje, ali bukvalno. Savršeni šoumeni, ali još bolji muzičari, tokom izvođenja pjesme „Izgubljeni“ po bini su rasuli perje, a prvi šok publici bio je njihov izlazak na scenu u jaknama na koje su našivene gole barbi lutke.

I posjetioci koji nisu njihovi fanovi, pjevali su hit „Dijete u vremenu“ i mnoge druge čiji nazivi i nisu za novine, ali ih može iznijeti samo „Let 3“, te su muzičarima morali odati priznanje za odličnu svirku i atmosferu koju su napravili.

Na kraju je svojim nastupom publiku počastila grupa „Urban&4“, koju Banjalučani uvijek dočekaju širom raširenih ruku.

S obzirom na to da je prvi koncert počeo sat vremena kasnije, pa je samim tim kasnio i nastup grupe “Urban & 4”. Damir je nekoliko puta negodovao što su posljednji i poručio da će drugi put doći u pristojnijem terminu.

Ipak, Banjalučane su sa prvim taktovima podsjetili da je vredilo čekati do dva sata ujutro, te ih je, uprkos umoru i činjenici da se dosta publike razišlo, organizator morao opominjati da je fajront.

(EuroBlic) 

PODIJELI

1 komentar

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!