Borac večeras slavi titulu i časti navijače!

1891

Banjalučki Borac će u srijedu proslaviti šampionsku titulu Republike Srpske poslije krajiškog derbija protiv Rudar Prijedora uz besplatan ulaz na istočnu tribinu Gradskog stadiona.

Crveno-plavi u srijedu zatvaraju sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske u kojoj su superiorno osvojili titulu šampiona i osigurali povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Protivnik Banjalučanima od 19 časova biće prijedorski Rudar, koji je ranije u okviru petog kola Lige za šampiona RS poražen na Gradskom stadionu (4:1) i od tog 14. maja, Borac je osigurao šampionski pehar.

A u srijedu će po okončanju utakmice opet sa Prijedorčanima, banjalučkim fudbalerima biti uručene zlatne medalje i trofej namijenjen šampionu Srpske.

“Ulaz na istočnu tribinu za utakmicu sa Rudar Prijedorom biće besplatan, a Fudbalski klub Borac poziva sve navijače kluba da u srijedu uveče dođu na Gradski stadion, podrže svoj tim u posljednjoj prvoligaškoj utakmici i isprate ih u Premijer ligu BiH, koja startuje 22. jula”, navedeno je u saopštenju “Velikana iz Platonove”. (mondo.ba/Foto: Vedran Ševčuk)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!