Večeras koncert “Djeca su vojska najjača”

909

Ansambl narodnih igara i pjesama „Veselin Masleša“ Banjaluka organizuje tradicionalni koncert dječijih grupa pod nazivom DJECA SU VOJSKA NAJJAČA, u nedelju 28. maja  sa početkom u 19 časova u Narodnom pozorištu RS.

Ova godina je 39-ta po redu kako se održava ovaj koncert i ponosni smo na činjenicu da smo jedan od rijetkih Ansambala koji organizuje samostalni cjelovečernji koncert dječijih grupa koje su podijeljene u četiri starosne kategorije – školica folklora, mlađa dječija grupa, starija dječija grupa i omladinski B ansambl.

Koncert “DJECA SU VOJSKA NAJJAČA” će biti trinaesti realizovan nastup ANIP „Masleša“ B. Luka u 2017-oj godini, a treći cjelovečernji program u sopstvenoj organizaciji.

Planirane aktivnosti, nakon dječijeg koncerta, su: putovanje Izvođačkog ansambla na festival folklora u Poljsku od 31.05-07.06. i putovanje omladinskog B ansambla na festival u Grčku od 15.06-21.06., čime bismo zaključili veoma uspješnu prvu polovinu 2017-te godine, navode u saopštenju za Uno radio iz ANIP “Veselin Masleša”.

NAŠA NOVA FACEBOOK STRANICA: UNO portal Banjaluka

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!