Dobitnici „Youtube Golden Button“ nagrade i dobitnik Zlatnog kanskog lava u Banjaluci

516

Posljednje pripreme za Regionalni komunikacijski događaj, Play Media Day 02 su u toku, jedinstvena lokacija tvrđave Kastel u Banjaluci, preko 20 svjetskih, regionalnih i domaćih predavača i panelista, kvalitetan edukativni i muzički program učiniće 19. maj, danom za pamćenje. Tvrđava Kastel je pretvorena u Play Media Day galaksiju, a Merkur, Uran i Jupiter konferencijske zone pružiće kvalitetnu edukaciju!

Play Media Day 02 će ugostiti Marka Zorića iz Londona, digitalnog urednika i edukatora sa BBC-ja u oblasti kreiranja sadržaja vijesti, kao i dobitnika „Youtube Golden Button“ nagrade. Dio događaja će biti i Vlatko Dimovski iz McCann Adriatic grupe i dobitnik Zlatnog kanskog lava, zatim Branimir Brkljač, pionir jugoslovenskog marketinga.

Tu su i Mitja Jereb iz Renderspace digitalne agencije, koja je dio Pristop grupe i međunarodni stručnjak Douglas Arellanes iz Sourcefabric-a. Predavanja o aktuelnim trendovima iz oblasti komunikacija, PR-a, marketinga, digitalne promocije i medijskih trendova će održati i Vedran Vereš – UM Zagreb i UM Ljubljana, Tomislav Brčić – Excellentia, Nikola Vrdoljak – 404, Petar Vasić – Vasić Media, Boris Kovaček – Pepermint, Sanela Dropulić – Virtuelni ženski preduzetnički centar Zagreb, kao i mnogi drugi svjetski i regionalni eksperti.

Regionalni gosti i predavači u Banjaluku stižu već danas, kada će se na tvrđavi Kastel sa početkom od 20 sati održati i Party dobrodošlice, na kojem će se predstaviti DJ duo Shivoos.

Konferencijski program počinje 19. maja već od 9:30 i traje do 17:00 sati, a nakon toga je predviđen medijski panel “Opstanak tradicionalnih medija u digitalnoj budućnosti” sa regionalnim eminentnim medijskim imenima.

Nakon cjelodnevne edukacije, tokom večernjih sati učesnike očekuje bogat muzički program, koji počinje u 21 sat. Prisutne posjetioce će zabavljati Laka sa bendom, kao i bend Sopot, dok će atmosferu dodatno upotpuniti i DJ Miloš Stankić.

Priliku da se podijele utisci sa predavanja i doživi Banjaluka iz drugog ugla, pružiće Adrenalin Play Media Day avantura u prirodi. Svi zainteresovani posjetioci 20. maja će uživati u čarima kanjona rijeke Vrbas, ali i u obilasku slapova Švrakave, Etnološkog muzeja “Ljubačke doline” sa preko 5000 eksponata, kao i zajedničkom ručku u prirodi.

Sve informacije o događaju možete pronaći na www.playmediaday.com kao na istoimenim društvenim mrežama.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!