Hrvatski mediji: Ivanišević neće trenirati Đokovića

190

Hrvatski mediji odbacili su bilo kakvu mogućnost da Goran Ivanišević postane trener Novaka Đokovića.

Spekulacije o saradnji legendarnog Hrvata i najboljeg srpskog tenisera krenule su nakon snimka sa Đokovićevog treninga u Rimu sa trenerom Tomaša Berdiha.

Kao glavni razlog Hrvati ističu prije svega Đokovićevog bliskog saradnika Pepea Imasa, takozvanog “gurua” koji pomaže Srbinu na mentalnom planu propovijedajući svoju filozofiju o ljubavi i miru kao prioritetima u životu.

Iako je Ivanišević prije nekoliko mjeseci rekao da je Đoković kao Real Madrid i da se njegov poziv ne odbija, Hrvati tvrde da on nije tip osobe koja bi mogla da sarađuje sa Imasom, s obzirom da je tokom cijele svoje teniske karijere sve radio instinktivno na i van terena.

Drugi razlog je naravno Berdih, jer je Hrvat tek od polovine 2016. postao trener češkog tenisera, koji je u međuvremenu osvojio jedan turnir i igrao dva polufinala, a u Majamiju propustio meč loptu protiv kasnijeg šampiona Rodžera Federera.

Đoković je najavio da će novog trenera imenovati za 3-4 nedjelje, a možda i pred početak samog Rolan Garosa 28. maja, javlja B92.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!