Zablistajte na proslavi mature

1748

Dvoumite se da li da za matursko veče obučete mini ili maksi haljinu? Bez obzira da li slavite malu ili veliku maturu, potrudite se pronađete model koji odgovara vašoj građi i ne sputava pokrete.

Ove sezone podjednako su moderni krojevi sa otkrivenim ramenima kao i oni sa raskošnim rukavima, a od materijala čipka, svila, til, pliš. U modi su cvijetni ili zoo deseni. A što se boja tiče, klasična crna ili crno-bijela kombinacija uvijek su u trendu, a ove sezone, na vrhu top liste su i puderasto roze, bež, crvena i ultramoderna zelena.

Maksi haljine, bilo plisirane ili ravnog kroja, savršen su izbor ako slavite veliku maturu, a želite da naglasite struk i diskretno otkrijete noge. Crna suknja od nekog lepršavog materijala, u kombinaciji sa svečanom bluzom ili košuljom, takođe je pun pogodak, jer kasnije možete da je nosite i u nekim drugim prilikama.

Tašnica umjesto nakita

Detalji čine stil, kažu modni stručnjaci, a ako želite da vaš maturski stajling bude besprijekoran, potražite “klač” tašnicu u nekoj kontrastnoj, neutralnoj bež ili elegantnoj crno-bijeloj kombinaciji. Model ukrašen perlama ili kristalima, može čak i da vam zamijeni nakit, naročito ako ne volite previše da se kinđurite.

Savjet plus: Ne pretjerujete sa nakitom, opredijelite se za neki efektan komad, velike minđuše, narukvicu ili neku interesantnu ogrlicu.

Sandale ili cipele

Koju god odjevnu kombinaciju da izaberete, možete da je uklopite sa klasičnim salonkama u modernoj pink boji, sandalama u boji leda sa visokim potpeticama od prevrnute ili lak kože, ili modelom u bež nijansi sa kaišićima koji podsjećaju na popularne “gladijatorke”.

Ukoliko više volite ležerniji stil, opredijelite se za baletanke u tonovima starog zlata ili nježnoj roze sa krupnim kristalima, pišu Večernje novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!