Upoznali se poslije 42 godine dopisivanja

723

Iako su decenijama samo slali pisma jedno drugom, bez ijednog susreta, Džordž Goson i Lori Gerc imaju osjećaj kao da su odrasli zajedno.

Džordž Goson (56) sa Long Ajlanda uputio se u San Dijego u kuću Lori Gerc (54) sa kojom se samo dopisivao više od četiri decenije, a da je nije poznavao prije prvog pisma i susret je bio divan.

Ovo je drugi put da su se vidjeli, a prvi susret je bio početkom aprila kad je ona odvela svog sina u Njujork da posjeti Hofstra univerzitet. Sreli su se u lokalnom hotelu i oboje briznuli u plač.

Imali su samo 12 odnosno 14 godina kada su počeli da se dopisuju i to preko nekog lanca pisama, prenosi “Inside Edition”.

“Mislim da je trebalo da svako napiše šest pisama i da dobije nazad na stotine. Ja sam dobila nazad samo jedno”, rekla je Lori.

Od tada su jedno drugom slali po jedno pismo mjesečno.

Kada je došao u posjetu Džordž joj je pokazao prvo pismo koje mu je ona napisala.

U pismu je pisalo: „Zdravo Džordž. Koliko imaš godina? Ja imam 12 i po. Da li imaš brata ili sestru?“

Lori, majka dvoje djece, sačuvala je sva pisma koja je dobila od Džordža i ona su riznica posebnih trenutaka i hronologija prošlog vremena.

“Džordž je sujevjeran. Mislio je da će nas pratiti nesreća ako se ikada upoznamo”, rekla je Lori.

Džordž je rekao da je mislio da se on njoj neće dopasti, a tokom posjete upoznao je i njenog muža.

“On je kao davno izgubljen član porodice”, tako je Lorin muž opisao Džordža.

Tokom njegove posjete primljeni su u lokalnu srednju školu gdje su generacijama koje znaju samo za elektronsku poštu i SMS poruke govorili o svom staromodnom prijateljstvu koje se uspješno održavalo papirom i olovkom.

“Imam osjećaj kao da smo odrasli zajedno”, rekla je Lori, pišu Novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!