Pandurević: Sačuvani džepovi građana, konačno su pale maske

2193

Džepovi građana ostaće sačuvani, izjavila je predsjednik Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević, nakon što nije prihvaćeno razmatranje izmjena Zakona o akcizama po hitnoj proceduri.

Ona je dodala da je to samo jedna od dvije dobre vijesti koje su u četvrtak dobili građani BiH, posebno građani Republike Srpske.

“Prva dobra vijest je da će ostati sačuvani njihovi ‘džepovi’ od onih koji neodgovorno upravljaju budžetima i javnim sredstvima i koji kad im god zafali para zavuku ruku u džep građana ove zemlje”, kazala je Pandurević.

Prema njenim riječima, druga dobra vijest za građane Republike Srpske jeste što su, kako kaže, “konačno pale maske i SNSD je pokazao pravo lice“.

“Mislim da ste i vi bili svjedoci simbioze Staše Košarca i Šefika Džaferovića i međusobnih komunikacija i konsultacija. Juče su ‘smjenjivali’ Šefika Džaferovića, a danas su u simbiozi koju smo svi vidjeli. Pokazalo se licemjerstvo i jeftino politikanstvo SNSD-a”, naglasila je Pandurević, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!