Madona otkrila tajnu: Biljni tretman koji besprijekorno čisti kožu

1677

Ovo sredstvo vam može pomoći u borbi protiv akni, crvenila kože, pa čak sa suvoćom i perutanjem…

Prethodnog vikenda se održao festival “Koačela”, ali kraljica popa odlučila je da propusti ovo dešavanje, te da sebi priušti mini-odmor i relaksaciju.

To nam je otkrila na svom Instagramu, kada je objavila kratak video na kome smo mogli da vidimo kako uživa u toploj kupki.

Kako bi pružila tijelu pravu negu, ali i opustila svoj duh, Madona je u napunjenu kadu sipala aromatičnu biljku, koju sigurno imate i vi kod kuće.

Riječ je o svježem bosiljku, biljki koja je poznata po brojnim pozitivnim efektima po zdravlje čovjeka, te je često zastupljena u ishrani, a jednako dobro djeluje ako se primjenjuje i spoljašnjim putem.

Glavni sastojak je ulje bosiljka, koje može pomoći u borbi protiv akni, crvenila kože, pa čak sa suvoćom i perutanjem. Prirodna antiseptička svojsta ga čine posebno dobrim sredstvom za čišćenje lica.

Zato savjetujemo da iskoristite Madonin trik, te se na isti način opustite u toploj kupki u koju ste sipali bosiljak, a možete sa pripremljenom vodicom umivate svoje lice. Na kraju obavezno svoju kožu “nahranite” hidratantnom noćnom kremom, prenosi Super žena.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!