KKI Vrbas: Pregazili i Sanu

443

Novu pobjedu zabilježili su igrači Košarkaškog kluba invalida “Vrbas” u Premijer ligi BiH. Banjalučani su ovog puta slavili u Sanskom Mostu gdje su pregazili domaću “Sanu” sa 82:65 i tako su i dalje ostali u trci za odbranu šampionskog naslova.

Od starta utakmice aktuelni šampioni BiH bili su dominantniji i mnogo bolji rival od Sanjana. Treba istaći kako pobjeda izabranika trenera Gorana Matića nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Domaći su u dva navreata uspjeli da izjednače rezultat (2:2 i 18:18) i to je sve što su napravili u ovom prvenstvenom okršaju.

Sve ostalo je prošlo apsolutno u znaku “Vrbasa” čiji su igrači još jednom pokazali da su s pravom kandidati broj jedan za novu krunu.

U pobjedničkom sastavu najefikasniji bio je Elvir Modronja sa 25 poena, tri manje dao je Mufid Čejvan dok je Ante Štimac ubacio 19 pogodaka. Kod premijerligaša iz Sanskog Mosta najbolji utisak je ostavio Vahid Omerhodžić koji je postigao 28 poena.

Za igrače “Vrbasa” nema mnogo vremena za odmor, jer ih očekuje finale NLB lige. Njihov rival biće Kastelvekijo iz Italije, a odlučujući meč za titulu igra se u subotu, 22. aprila u slovenačkom gradu Novom Mestu. (srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!