Osvaldo: Uvijek sam bio najgori i na udaru medija

607

Istina je da sam imao običaj da pušim cigarete u svlačionici dok sam igrao za reprezentaciju. Često su mi društvo pravili Bufon i Prandeli, ali po navici ja sam uvijek bio najgori i na udaru medija, kaže Osvaldo.

Bivši reprezentativac Italije, Danijel Pablo Osvaldo, na iznenađenje mnogih prošle godine odlučio je da završi svoju igračku karijeru.

Argentinac sa italijanskim pasošem sa dosta uspjeha nosio je dresove Rome, Intera i Јuventusa, a nakon toga oprobao se u Sautemptonu. Poslije epizode u Engleskoj vratio se u Italiju gdje se nije dugo zadržao, pa je odlučio da karijeru nastavi u Boki juniors.

Međutim, Osvaldo je prošle godine iznenadio sve kada je saopštio da ide u penziju iako je nekoliko dana prije toga proslavio svoj 30. rođendan. Osvaldo se odlučio da gradi svoju muzičku karijeru, a u medijima se oglašava jako rijetko.

Argentinac će ostati poznat po tome što je bio strastveni pušač cigareta, ali čini se da nije bio jedini.

Naime, Osvaldo je prije nekoliko dana dao intervju za argentinske medije u kojem je pričao o svojoj fudbalskoj karijeri.

Nekadašnji napadač se dotakao vremena kada je nosio dres reprezentacije Italije, te je otkrio da nije bio jedini koji je konzumirao cigarete u svlačionici.

“Istina je da sam imao običaj da pušim cigarete u svlačionici dok sam igrao za reprezentaciju Italije, ali nisam bio jedini. Često su mi društvo pravili Bufon i tadašnji selektor Prandeli. Ipak, po navici ja sam uvijek bio najgori i na udaru medija”, rekao je Osvaldo, prenose Novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!