Mitar spakovao gol, ali Njukasl pao u 94.

629

Aleksandar Mitrović režirao je vodeći pogodak Njukasla, koji je ipak u 94. minutu utakmice protiv Lidsa ostao bez trijumfa, meč je okončan rezultatom 1:1.

“Svrake” su sada same sebi zagorčale život i zakomplikovale situaciju oko plasmana u Premijer ligu. Tim Rafe Beniteza ostaje drugi na tabeli sa 85 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Brajtona i osam više od Hadersfilda koji ima i jednu utakmicu manje. Gosti su stigli do važnog boda u borbi za plej-of.

Mitrović je dobio priliku da igra od prvog minuta. Nije uspio da se upiše u strijelce, ali je obavio važan posao u napadu i asistirao Džamalu Leskelsu za vodeći gol Njukasla u 67. minutu utakmice.

Drugoplasirani tim engleskog Čempionšipa dominirao je tokom svih 90 minuta, uputio više od 20 šuteva ka protivničkom golu, ali je na kraju ostao bez čitavog plena. Kada se samo čekao posljednji zvižduk sudije, uslijedio je šok za navijače na “Sent Džejms parku”.

Napadač Lidsa Kris Vud izigrao je odbranu Njukasla i čuvar mreže domaćih bio je savladan u 94. minutu, na kraju – 1:1.

Fulam našeg trenera Slaviše Jokanovića savladao Norič u gostima sa 3:1 u 42. kolu Čempionšipa. Fulam je i dalje sedmi na tabeli sa 70 bodova, dva manje od Šefild Venzdeja koji je na šestoj poziciji, posljednjoj koja vodi u baraž za Premijer ligu, javlja Informer.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!