Napreduje izgradnja igrališta u Boriku i u Parku “Mladen Stojanović”

1555
U toku su radovi na izgradnji dječijih igrališta u Bulevaru Živojina Mišića u naselju Borik i u Parku „Mladen Stojanović, u okviru velike akcije Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija.
Izgradnja igrališta u blizini Osnovne škole „Branko Ćopić“, podiže se sredstvima Mikrokreditnog društva „Mikrofin“, a u Parku – kompanije „Mlijekoprodukt“ iz Kozarske Dubice.

Oba igrališta trebalo bi da budu završena do Dana grada, kada će biti i otvorena. Takođe za Dan grada planirano je da se otvori i igralište u naselju Pavlovac, koje gradi „Paspalj kompanija“.

Gradska uprava nastavlja ovu akciju, koju je u januaru pokrenuo gradonačelnik Igor Radojičić. Na poziv za učešće u ovoj aktivnosti do sada su se odazvale 24 društveno odgovorne kompanije.

Inače, u akciji izgradnje dječijih igrališta – Grad će društveno odgovornim kompanijama obezbijediti zemljište i sve potrebne dozvole, dok će donatori, uz asistenciju gradskih vlasti, samostalno izabrati projekat i izvođače, te, naposlijetku, graditi igrališta ili donirati sredstva za njihovo podizanje ili rekonstrukciju.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!