Za ovakvim ženama muškarci plaču

764

Pronaći ljubav nije toliko teško, ali zadržati je može postati veliki izazov. Neke su žene jednostavno stvorene da uspiju u tome, a to mogu zahvaliti svom načinu razmišljanja.

Imaju otvoren um

Imati određeni tip muškarca je super koncept, ali samo ako želiš da zauvijek ostaneš sama. Žene koje su srećne u ljubavi nemaju popis kvaliteta koje traže, a ako ga i imaju, znaju da ga se ne mogu striktno držati.

Ako daješ šansu samo određenim ljudima, male su šanse da će baš neki od tih muškaraca dati šansu i tebi. Mane im nisu toliko važne

Srećne su

Žene koje nisu srećne u ljubavi će uvek pronaći neku manu zbog koje će odbaciti muškarca, a one srećne će tu manu pokušati da zaobiđu, pa čak možda i pretvore u vrlinu. Niko nije savršen, ali ljubav između dvoje nesavršenih ljudi može biti savršena.

Ne žive u prošlosti

Nakon teškog raskida, najlakše je samo razmišljati o tome šta je moglo biti. Uspješne žene shvataju da se jedna ljubav završila i da nema smisla čekati da se vrati. Muškarci ne podnose žene koje žive u prošlosti prošlost, nego one koje su u stanju da uživaju u sadašnjosti gledajući ka budućnosti.

Ne generalizuju

Samo zato što je jedan muškarac bio loš, ne znači da su svi ostali takvi. Mnoge žene se prepuste ovakvom načinu razmišljanja, pa same sebe koče u pronalasku nove ljubavi. Nakon raskida je potrebno odvojiti neko vrijeme, da prebolite muškarca, i krenete dalje sa pretpostavkom da je on bio izuzetak. Imaju svoj život

Ne odbacuju svoj sopstevni život

Muškarci ne podnose žene koje se u vezi pretvore u nepokretnu masu koja živi samo za njih. Jasno je da ćeš reorganizovati svoje vrijeme, ali nikada ne smiješ odbaciti svoj sopstveni život samo zato što imaš dečka. Žene koje uz novog dečka zadržavaju svoje prijatelje i hobije su puno uspešnije u ljubavi od onih koje se jednostavno prepuste.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!