Maštoviti multifunkcionalni namještaj

873

Bilo da tražite predivan dekor za djecu ili nešto sa čim se ona mogu igrati, kolekcija Animeze predstavlja savršenu opciju jer se veoma lako uklapa u obje funkcije.

Dizajnirana od strane Ekatarine Šehetine i Liberta Rutila iz studija DesignLibero, ove komponente namijenjene djeci sastoje se od postavljenog namještaja smještenog u čvrste drvene ramove koji mogu biti postavljeni zajedno ili odvojeno.

Pet tapaciranih životinja predstavljaju raznobojne stolice, hoklice, multifunkcionalni konzolni sto i konjića za ljuljanje, koji osiguravaju interesovanje djece, njihovu zabavu i uživanje u njihovom prostoru. Komadi iz kolekcije sastoje se od vedrih boja kako bi osigurali da ih djeca zavole.

Životinje mogu biti sastavljene zajedno u nizu koji može biti sklonjen kada nije u upotrebi, ali kada je vrijeme za igru, one postaju komponente koje mogu biti korišćene zajedno ili odvojeno kako bi svakom djetetu obezbijedili raznovrsnu funkcionalnost i zabavu. Ovaj namještaj je savršen za uštedu prostora u kući, dok vaša djeca mogu da pozovu svoje drugare i igraju se kao nikada prije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!